한국해양대학교

Browsing by 저자 : 대학원 해양문화콘텐츠융복합과정

All A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
또는 첫 단어:

전체 결과 5건 중 1-5 번을 표시중입니다.

Issue Date Title Author(s)
2023 Dietary inclusion effects of cabbage by-product, chicken by-product, and citrus peel by-product on growth performance of abalone (Haliotis spp.) Professor Sung Hwoan Cho DAI QIHU 대학원 해양문화콘텐츠융복합과정 et al
2023 Inclusion effects of jack mackerel meal in diets containing different protein sources for rockfish (Sebastes schlegeli) 조성환 김준 June Kim et al
2020 사용자 만족을 위한 로팍스(Ro-Pax)여객선 실내공간 디자인에 관한 연구 이한석 박진 대학원 해양문화콘텐츠융복합과정 et al
2018 해양소설 『三寶太監西洋記通俗演義』 연구 김태만 尹正華 Yin Zhenghua et al
2023 魏源의 海洋認識 연구 - 『海國圖志』를 중심으로 김태만 ZHENG YIN 정인 et al
1

Browse